lun. sept. 26th, 2022

WhatsApp a testat multe funcții noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Cea mai recentă caracteristică a cărei testare a aplicației de mesagerie ar putea permite utilizatorilor să-și ascundă pozele de profil de la unele persoane nedorite adăugate la lista lor de contacte. În prezent, avem opțiunea de a ascunde pozele noastre de profil tuturor, tuturor contactelor și nimănui. Dar WhatsApp poate include în curând opțiunea „Contactele mele cu excepția ..” în listă.

Potrivit trackerului Wabetainfo, WhatsApp a fost găsit testând opțiunea de a-și ascunde pozele de profil de contactele selectate în versiunea beta Android a aplicației.
„Am arătat captura de ecran în care era posibil să vedem noua opțiune„ Contactele mele cu excepția ”pentru Last Seen, dar am declarat, de asemenea, că aceeași opțiune ar fi fost lansată și pentru Picture Profile și About. În noua actualizare WhatsApp beta pentru Android 2.21.21.2, există noi piese ascunse despre această opțiune de confidențialitate ”, se spune în raport.

Opțiunea Contactele mele cu excepția a fost testată pentru imaginile de profil, dar va fi extinsă și la actualizările Ultima vedere și Despre stare. Anterior, WhatsApp a fost văzut testând funcția pe aplicația beta iOS.

Trackerul de funcții WhatsApp a distribuit o captură de ecran a modului în care ar arăta funcția odată ce va fi lansată. În captura de ecran, puteți vedea patru opțiuni, inclusiv Toată lumea, Contactele mele, Contactele mele, cu excepția, Nimeni. Deci, dacă aveți și un prieten nebun sau un coleg cu care nu doriți să partajați actualizările, puteți alege contactul, cu excepția opțiunii. De asemenea, veți obține opțiunea de a ascunde ultima vizualizare, fotografia de profil și orice altceva din toate contactele.

„Când excludeți un contact, acesta nu trebuie să utilizeze o versiune actualizată a aplicației, deoarece serverul gestionează automat această setare pentru dvs. Deci, atunci când această caracteristică va fi activată pentru testerii beta, puteți începe imediat să excludeți contactele ”, se arată în raport.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că, dacă vă ascundeți ultima dată văzută de cineva sau de oamenii în general, nu ați putea vedea nici ultima dată văzută. De asemenea, nu le veți putea vedea povestirile sau stările WhatsApp, dacă le interziceți să vă vadă.

WhatsApp testează în prezent funcția pe aplicațiile sale iOS și Android. Aplicația de mesagerie nu a făcut anunțuri oficiale despre același lucru. Funcția este în curs de dezvoltare și este posibil să nu fie disponibilă imediat.

Total Page Visits: 4906 - Today Page Visits: 2

By beZu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.