lun. sept. 26th, 2022

Google își închide aplicațiile mobile de cumpărături atât pentru iOS, cât și pentru Android și direcționează utilizatorii către site-ul său de cumpărături web, a 9to5 Google raportat . Vineri, Xda Developers a descoperit că termenul „apus” a fost adăugat la mai multe șiruri de cod din aplicația Shopping, sugerând că aplicațiile ar fi întrerupte.

Un purtător de cuvânt Google a spus 9to5 Google că aplicațiile vor continua să funcționeze până în iunie. În următoarele câteva săptămâni, nu vom mai sprijini aplicația Shopping. Toate funcționalitățile oferite de aplicație utilizatorilor sunt disponibile în fila Cumpărături ”, a spus purtătorul de cuvânt. Vom continua să construim caracteristici în fila Cumpărături și pe alte suprafețe Google, inclusiv în aplicația Google. ” Site- shopping.google.com ul va rămâne activ.

Aplicația le-a permis utilizatorilor să aleagă dintre mii de magazine online și să efectueze achiziții folosind conturile lor Google. să cumpărați rapid în mii de magazine și să cumpărați lucruri folosind Contul dvs. Google. Acest utilizator a descoperit că aplicația Android funcționează normal duminică, dar unii utilizatori au văzut deja un mesaj „ceva nu a mers bine” când au încercat să folosească aplicația Shopping.

Aplicația pentru cumpărături mobile este doar cel mai recent produs Google pentru a obține axe – Reader (încă amar despre asta), Hangouts, Plus – lista continuă .

Am contactat Google pentru mai multe informații și ne vom actualiza când vom afla mai multe.

Total Page Visits: 1400 - Today Page Visits: 1

By beZu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.