lun. sept. 26th, 2022

Microsoft și-a inversat controversata creștere a prețurilor Xbox Live. Compania a anunțat vineri o creștere a prețurilor care ar fi dublat costul unui abonament anual la serviciu, care este necesar pentru a juca jocuri online pe console Xbox, la 120 USD pentru mulți utilizatori. Acum, însă, Microsoft spune că prețul va rămâne același.

Dincolo de aceasta, Microsoft a decis să alinieze Xbox Live la serviciile online ale Sony și Nintendo, renunțând la cerința de abonament pentru jocurile gratuite. Titlurile populare gratuite, cum ar fi Fortnite, pot fi redate pe consolele PlayStation și Nintendo Switch fără abonament online, dar aveți nevoie de unul pentru consolele Xbox; Microsoft spune că „lucrează din greu pentru a realiza această modificare cât mai curând posibil în următoarele luni”.

Iată declarația completă a Microsoft, care tocmai a fost livrată ca o actualizare a unei postări pe blog :

Am dat peste cap astăzi și ai avut dreptate să ne anunți. Conectarea și jocul cu prietenii este o parte vitală a jocurilor și nu am reușit să îndeplinim așteptările jucătorilor care mizează pe ea în fiecare zi. Drept urmare, am decis să nu schimbăm prețurile Xbox Live Gold.

Transformăm acest moment într-o oportunitate de a aduce Xbox Live mai mult în concordanță cu modul în care îl vedem pe jucător în centrul experienței lor. Pentru jocurile gratuite, nu veți mai avea nevoie de abonamentul Xbox Live Gold pentru a juca aceste jocuri pe Xbox. Lucrăm din greu pentru a realiza această modificare cât mai curând posibil în lunile următoare.

Dacă sunteți deja membru Xbox Live Gold, rămâneți la prețul actual pentru reînnoire. Membrii noi și existenți se pot bucura în continuare de Xbox Live Gold pentru aceleași prețuri pe care le plătesc astăzi. În SUA, 9,99 USD pentru o lună, 24,99 USD pentru 3 luni, 39,99 USD pentru 6 luni și 59,99 USD pentru vânzarea cu amănuntul pe 12 luni.

Mulțumesc.

Accentul Microsoft în ultimii ani a fost pe Xbox Game Pass, care are un nivel Ultimate care include accesul la Xbox Live Gold. În timp ce Game Pass oferă o valoare deosebită pentru mulți jucători, creșterile prețului aurului au venit ca o încercare de a împinge oamenii să plătească pentru serviciul mai scump .

Nu este surprinzător faptul că anunțul inițial a fost atât de slab primit, dar inversarea Microsoft este o veste bună pentru abonații Xbox Live Gold care nu sunt interesați de Xbox Game Pass și vești chiar mai bune pentru persoanele care folosesc Xbox Live Gold doar pentru a juca gratuit -joaca jocuri.

Total Page Visits: 1212 - Today Page Visits: 1

By beZu

One thought on “Backtracks-urile Microsoft pe creșterea prețurilor Xbox Live Gold”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.