lun. sept. 26th, 2022

Al doilea sezon al Ligii Call of Duty va începe luna viitoare. Astăzi, Activision Blizzard a anunțat că sezonul regulat al CDL pentru 2021 va începe cu un eveniment de deschidere în perioada 11-14 februarie, deși programul real și meciurile încă nu au fost stabilite.

Liga a debutat anul trecut cu un plan ambițios de amestec bazate pe echipe city cu esports , similar cu Overwatch League . Cu toate acestea, din cauza pandemiei, CDL – împreună cu majoritatea celorlalte ligi de jocuri competitive – a fost forțat să treacă la un format online . Sezonul a culminat cu un weekend de campionat din august, unde Dallas Empire a câștigat un tron ​​literal .

Sezonul 2021 va introduce câteva modificări , inclusiv jocul 4 vs. 4 și trecerea la PC. Va fi, de asemenea, o nouă echipă printre cele 12 cluburi CDL: Thieves din Los Angeles vor înlocui Optic Gaming Los Angeles. La fel ca anul trecut, toate jocurile vor fi difuzate exclusiv pe YouTube.

În timp ce sezonul nu va începe până luna viitoare, un eveniment de pre-sezon va avea loc pe 23 și 24 ianuarie, unde fanii din primele trei echipe de anul trecut – Dallas, Atlanta și Chicago – vor putea vota împotriva cui joacă împotriva. .

Total Page Visits: 366 - Today Page Visits: 1

By beZu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.